Advertisement

Γιουβεντουσ Ιντερ - Πολ για όσους έλεγαν ότι είχε... ξοφλήσει: «Όλα καλά ... - Ξεκίνα από σήμερα (21+) *ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

Γιουβεντουσ Ιντερ - Πολ για όσους έλεγαν ότι είχε... ξοφλήσει: «Όλα καλά ... - Ξεκίνα από σήμερα (21+) *ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.. Αφεντικό στη serie a με σκόρερ τον ιγκουαΐν (vid). *ο προπονητής της ίντερ, αντόνιο κόντε, επιστρέφει στο τορίνο για να αντιμετωπίσει την γιουβέντους, τη φανέλα της οποίας φόρεσε. Η γιουβέντους, μετά την απώλεια στα πέναλτι του κυπέλλου από τη νάπολι. Ξεκίνα από σήμερα (21+) *ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Σημαντικές στατιστικές, προβλέψεις και συμβουλές μπροστά από τον επερχόμενο αγώνα seria a μεταξύ ίντερ και γιουβέντους, με ανάλυση ειδικών που σας βοηθά να στηρίξετε το φαβορί σας.

Με γκολ του ιγκουαΐν στο 80ο. Στα δέκα πιο πρόσφατα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις έφερε τα ακόλουθα αποτελέσματα. Ο τελευταίος αγώνας που έδωσε η μεγάλη κυρία ήταν αυτός στη γαλλία κόντρα στην ίντερ: Δεν είχε πρόβλημα απέναντι στην λουντογκόρετς, την οποία και απέκλεισε με δύο νίκες για. Λεπτό προς λεπτό η 36η αγωνιστική της serie a.

Γιουβεντουσ / Kristiano Ronalnto Triboyn Ta Matia Toys Sth ...
Γιουβεντουσ / Kristiano Ronalnto Triboyn Ta Matia Toys Sth ... from i.pinimg.com
Στα τελευταία δέκα παιχνίδια έχει φέρει ως ιντερ: Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για γιουβεντουσ ιντερ από το pagenews.gr. Σημαντικές στατιστικές, προβλέψεις και συμβουλές μπροστά από τον επερχόμενο αγώνα seria a μεταξύ ίντερ και γιουβέντους, με ανάλυση ειδικών που σας βοηθά να στηρίξετε το φαβορί σας. Ντούγκλας κόστα 12′ σκρίνιαρ 86′(αυτογκόλ) ιγουαϊν 88′. Η ίντερ προσπάθησε να αυξήσει την πίεση, ωστόσο τα τελευταία λεπτά είχαν διαδικαστικό χαρακτήρα, αφού η γιουβέντους είχε τον τζιανλουίτζι μπουφόν. Αφεντικό στη serie a με σκόρερ τον ιγκουαΐν (vid). Η γιούβε απόψε έκανε αυτό που ξέρει να κάνει εδώ και 115 χρόνια ένδοξης ιστορίας, να κερδίζει μέσα στο γήπεδο, όχι σε αίθουσες δικαστηρίων ούτε να της απονέμουν χάρτινα. Ο τελευταίος αγώνας που έδωσε η μεγάλη κυρία ήταν αυτός στη γαλλία κόντρα στην ίντερ:

Ξεκίνα από σήμερα (21+) *ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

Δεν είχε πρόβλημα απέναντι στην λουντογκόρετς, την οποία και απέκλεισε με δύο νίκες για. Τα γαλλικά ντέρμπι και όλη η serie a με τις «μάχες» μίλαν, ίντερ, ρόμα. Γιουβέντους, ίντερ, μπαρτσελόνα, μίλαν, παρί σεν ζερμέν). Στα δέκα πιο πρόσφατα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις έφερε τα ακόλουθα αποτελέσματα. Ντούγκλας κόστα 12′ σκρίνιαρ 86′(αυτογκόλ) ιγουαϊν 88′. Ιταλία | allianz stadiumcosmote sport 3. Ζωντανά, αποκλειστικά και σε hd στο ote sport 1hd την κυριακή 18.10 στις 21.45. 44.000€ εγγυημένες* στην 5η περίοδο της novileague! Ανέβηκαν οι μετοχές της γιουβέντους και της μάντσεστερ γιουνάιτεντ, μετά την ανακοίνωση αυτών των δύο και άλλων δέκα συλλόγων για τη δημιουργία της ευρωπαϊκής. Σημαντικές στατιστικές, προβλέψεις και συμβουλές μπροστά από τον επερχόμενο αγώνα seria a μεταξύ ίντερ και γιουβέντους, με ανάλυση ειδικών που σας βοηθά να στηρίξετε το φαβορί σας. Ο τελευταίος αγώνας που έδωσε η μεγάλη κυρία ήταν αυτός στη γαλλία κόντρα στην ίντερ: Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι, προϊστορία για να πάτε ταμείο στο στοίχημα! Ντέρμπι σε μάντσεστερ και τορίνο.

Η γιούβε απόψε έκανε αυτό που ξέρει να κάνει εδώ και 115 χρόνια ένδοξης ιστορίας, να κερδίζει μέσα στο γήπεδο, όχι σε αίθουσες δικαστηρίων ούτε να της απονέμουν χάρτινα. Αφεντικό στη serie a με σκόρερ τον ιγκουαΐν (vid). Ντέρμπι σε μάντσεστερ και τορίνο. Ο τελευταίος αγώνας που έδωσε η μεγάλη κυρία ήταν αυτός στη γαλλία κόντρα στην ίντερ: Στα τελευταία δέκα παιχνίδια έχει φέρει ως ιντερ:

Άρης: Έτοιμοι για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό οι Μάνος και ...
Άρης: Έτοιμοι για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό οι Μάνος και ... from www.overfm.gr
Ο τζιοβάνι τραπατόνι με γιουβέντους (πρωταθλητριών 1984/85, κυπελλούχων 1983/84, ουεφα 1976/77, 1992/93) και ο ούντο λάτεκ. Σημαντικές στατιστικές, προβλέψεις και συμβουλές μπροστά από τον επερχόμενο αγώνα seria a μεταξύ ίντερ και γιουβέντους, με ανάλυση ειδικών που σας βοηθά να στηρίξετε το φαβορί σας. Συντάκτης γιώργος ευστρατίου · δημοσιεύτηκε 29 απριλίου, 2018 · ενημερώθηκε 29 απριλίου γιουβέντους : Αφεντικό στη serie a με σκόρερ τον ιγκουαΐν (vid). Τα γαλλικά ντέρμπι και όλη η serie a με τις «μάχες» μίλαν, ίντερ, ρόμα. Ζωντανά, αποκλειστικά και σε hd στο ote sport 1hd την κυριακή 18.10 στις 21.45. Στα δέκα πιο πρόσφατα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις έφερε τα ακόλουθα αποτελέσματα. *ο προπονητής της ίντερ, αντόνιο κόντε, επιστρέφει στο τορίνο για να αντιμετωπίσει την γιουβέντους, τη φανέλα της οποίας φόρεσε.

Στα τελευταία δέκα παιχνίδια έχει φέρει ως ιντερ:

Στα δέκα πιο πρόσφατα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις έφερε τα ακόλουθα αποτελέσματα. Λεπτό προς λεπτό η 36η αγωνιστική της serie a. Ο τζιοβάνι τραπατόνι με γιουβέντους (πρωταθλητριών 1984/85, κυπελλούχων 1983/84, ουεφα 1976/77, 1992/93) και ο ούντο λάτεκ. Ζωντανά, αποκλειστικά και σε hd στο ote sport 1hd την κυριακή 18.10 στις 21.45. Με την ίντερ στην κορυφή της seria a με 39 βαθμούς και την γιουβέντους στην τρίτη θέση να ακολουθεί με 37 (38 έχει η νάπολι) το φετινό. Τα γαλλικά ντέρμπι και όλη η serie a με τις «μάχες» μίλαν, ίντερ, ρόμα. Ο τελευταίος αγώνας που έδωσε η μεγάλη κυρία ήταν αυτός στη γαλλία κόντρα στην ίντερ: Σημαντικές στατιστικές, προβλέψεις και συμβουλές μπροστά από τον επερχόμενο αγώνα seria a μεταξύ ίντερ και γιουβέντους, με ανάλυση ειδικών που σας βοηθά να στηρίξετε το φαβορί σας. Στα τελευταία δέκα παιχνίδια έχει φέρει ως ιντερ: Η ίντερ προσπάθησε να αυξήσει την πίεση, ωστόσο τα τελευταία λεπτά είχαν διαδικαστικό χαρακτήρα, αφού η γιουβέντους είχε τον τζιανλουίτζι μπουφόν. Ντέρμπι σε μάντσεστερ και τορίνο. Το derby d'italia λεπτό προς λεπτό. Αφεντικό στη serie a με σκόρερ τον ιγκουαΐν (vid).

Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για γιουβεντουσ ιντερ από το pagenews.gr. Στοίχημα, προτάσεις στοιχήματος, προγνωστικά στοιχήματος, ειδικά στοιχήματα, αποδόσεις, στατιστικά, αγωνιστικά νέα, απουσίες, ενδεκάδες. Η γιούβε απόψε έκανε αυτό που ξέρει να κάνει εδώ και 115 χρόνια ένδοξης ιστορίας, να κερδίζει μέσα στο γήπεδο, όχι σε αίθουσες δικαστηρίων ούτε να της απονέμουν χάρτινα. Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι, προϊστορία για να πάτε ταμείο στο στοίχημα! Τα γαλλικά ντέρμπι και όλη η serie a με τις «μάχες» μίλαν, ίντερ, ρόμα.

Μπαρτσελόνα: Από τη φανέλα χωρίς χορηγό οι «μπλαουγκράνα ...
Μπαρτσελόνα: Από τη φανέλα χωρίς χορηγό οι «μπλαουγκράνα ... from www.overfm.gr
Με την ίντερ στην κορυφή της seria a με 39 βαθμούς και την γιουβέντους στην τρίτη θέση να ακολουθεί με 37 (38 έχει η νάπολι) το φετινό. Η γιούβε απόψε έκανε αυτό που ξέρει να κάνει εδώ και 115 χρόνια ένδοξης ιστορίας, να κερδίζει μέσα στο γήπεδο, όχι σε αίθουσες δικαστηρίων ούτε να της απονέμουν χάρτινα. Γιουβέντους, ίντερ, μπαρτσελόνα, μίλαν, παρί σεν ζερμέν). *ο προπονητής της ίντερ, αντόνιο κόντε, επιστρέφει στο τορίνο για να αντιμετωπίσει την γιουβέντους, τη φανέλα της οποίας φόρεσε. Σημαντικές στατιστικές, προβλέψεις και συμβουλές μπροστά από τον επερχόμενο αγώνα seria a μεταξύ ίντερ και γιουβέντους, με ανάλυση ειδικών που σας βοηθά να στηρίξετε το φαβορί σας. Το derby d'italia λεπτό προς λεπτό. Ντέρμπι σε μάντσεστερ και τορίνο. Η ίντερ προσπάθησε να αυξήσει την πίεση, ωστόσο τα τελευταία λεπτά είχαν διαδικαστικό χαρακτήρα, αφού η γιουβέντους είχε τον τζιανλουίτζι μπουφόν.

Στοίχημα, προτάσεις στοιχήματος, προγνωστικά στοιχήματος, ειδικά στοιχήματα, αποδόσεις, στατιστικά, αγωνιστικά νέα, απουσίες, ενδεκάδες.

Με την ίντερ στην κορυφή της seria a με 39 βαθμούς και την γιουβέντους στην τρίτη θέση να ακολουθεί με 37 (38 έχει η νάπολι) το φετινό. Γιουβέντους, ίντερ, μπαρτσελόνα, μίλαν, παρί σεν ζερμέν). Στα δέκα πιο πρόσφατα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις έφερε τα ακόλουθα αποτελέσματα. Ανέβηκαν οι μετοχές της γιουβέντους και της μάντσεστερ γιουνάιτεντ, μετά την ανακοίνωση αυτών των δύο και άλλων δέκα συλλόγων για τη δημιουργία της ευρωπαϊκής. Στα τελευταία δέκα παιχνίδια έχει φέρει ως ιντερ: Ιταλία | allianz stadiumcosmote sport 3. Ο τελευταίος αγώνας που έδωσε η μεγάλη κυρία ήταν αυτός στη γαλλία κόντρα στην ίντερ: Σημαντικές στατιστικές, προβλέψεις και συμβουλές μπροστά από τον επερχόμενο αγώνα seria a μεταξύ ίντερ και γιουβέντους, με ανάλυση ειδικών που σας βοηθά να στηρίξετε το φαβορί σας. Αφεντικό στη serie a με σκόρερ τον ιγκουαΐν (vid). Συντάκτης γιώργος ευστρατίου · δημοσιεύτηκε 29 απριλίου, 2018 · ενημερώθηκε 29 απριλίου γιουβέντους : Η γιουβέντους, μετά την απώλεια στα πέναλτι του κυπέλλου από τη νάπολι. Ξεκίνα από σήμερα (21+) *ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι, προϊστορία για να πάτε ταμείο στο στοίχημα!

Στα δέκα πιο πρόσφατα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις έφερε τα ακόλουθα αποτελέσματα γιουβεντουσ. Συντάκτης γιώργος ευστρατίου · δημοσιεύτηκε 29 απριλίου, 2018 · ενημερώθηκε 29 απριλίου γιουβέντους :

Posting Komentar

0 Komentar